Sanne

Sanne

Sanne Jørgensen

Storegade 55

6862 Tistrup

Tlf: 22 52 75 35

Jeg er kærlig, omsorgsfuld og altid i godt humør.

At være dagplejemor er det bedste i verden. Jeg nyder hverdagen, når mine dejlige bonusbørn kommer ind af døren med et stort smil på læben. For mig er det vigtigt, at børnene har en god og tryg hverdag, hvor der altid er plads til store knus og kram. Jeg tager mig tid til at lytte til børnene og gør meget ud af at tale med børnene og ikke til dem.

Jeg holder af at tage på udflugter med børnene fx til Karensminde, Legoland og stranden. Og et aktivt udeliv i have og skov er en vigtig del af hverdagen.

Jeg holder af at bage og være kreativ sammen med børnene, der bliver udfordret efter alder. 

Jeg lærer tidligt børnene at være selvhjulpne bl.a. ift. påklædning, toiletbesøg og i spisesituationer.

Jeg har deltaget i følgende kurser: Førstehjælp (genopfriskes hvert 2. år), "Arbejdet med for tidligt fødte børn" samt "Konflikthåndtering i det pædagogiske arbejde".

Forældresamarbejdet er utroligt vigtigt og jeg gør en stor indsats for, at det skal køre godt.

Jeg er gift med Jimmy. Vi har tre hjemmeboende piger. Vi bor centralt i Tistrup og har god plads både ude og inde og befinder os tæt på byens faciliteter. Jeg har været ansat som dagplejer i TIPPO siden 2009.

Du er altid velkommen til at komme på besøg og dermed få et indtryk af, hvem jeg er og hvordan dagligdagen forløber her hos mig.


Åbningstider: mandag - torsdag, kl. 6.30 – kl. 16.15 og fredag kl. 6.30 – kl. 15.30.