Gurli

Gurli

Gurli Toft Knudsen

Diget 5

6862 Tistrup

Tlf: 60 82 43 51

Jeg er energisk, tålmodig, omsorgsfuld og jeg møder folk med et smil.

Jeg gør mit yderste for at børnene har en tryg og rolig hverdag med faste rammer. Det er vigtigt for mig at være tilstede sammen med børnene. Jeg deltager gerne i legen og forklarer dem, om ting vi oplever i vores hverdag.


Jeg er udemenneske og holder af at opholde mig udendørs både sammen med børnene og i min fritid, så derfor går vi ofte på opdagelse efter dyr i skov og krat. Udendørs kan vi ofte finde naturmaterialer, som vi kan bruge til kreative projekter.

Motorik og bevægelse er vigtigt for børnenes udvikling og derfor udfordres børnene dagligt både udendørs som indendørs.


Jeg lærer tidligt børnene at blive selvhjulpne bl.a. gennem pottetræning og i påklædnings- og spisesituationer.


Jeg har deltaget i følgende kurser: Førstehjælp (genopfriskes hvert 2. år), Arbejdet med for tidligt fødte børn. Børns kompetenceudvikling 0-5 år. Den styrkede pædagogiske læreplan. Anerkendende/inkluderende pædagogik. Udviklingspsykologi. Barnets sansemotoriske udvikling. 


Jeg er gift med Svend Erik. Vi har voksne børn og børnebørn. Vi bor en kilometer fra centrum i Tistrup, tæt ved multiareal på skolen, børnehaven samt legeplads og skov. Jeg har været ansat som dagplejer i TIPPO siden 1992 og fungerer som sekretær og koordinator.

Du er altid velkommen til at komme på besøg og dermed få et indtryk af, hvem jeg er og hvordan dagligdagen forløber her hos mig. 


Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 6.30 - 16.15 og fredag kl. 6.30 - 15.30