Maiken

TIPPO

- din dagpleje i Tistrup

Maiken

Maiken Kaanbjerg

Søndergade 30

6862 Tistrup

Tlf: 20 67 10 41

Jeg er en glad, positiv, lydhør og udadvendt person.

At være dagplejer er ikke bare et job for mig, men en livstil. Jeg synes det er super spændende at få æren af at være vidne til et menneskes udvikling, i de allerførste af barnets leveår.

Jeg har mere end 15 års erfaring i arbejdet med 0-3 års alderen. Har været kommunal dagplejer fra 1998-2013. Har altid haft lyst til at arbejde med børn og tog derfor uddannelsen "pædagogisk assistent" for at få fyldt mere fagligt viden på.

Jeg mener det er vigtigt, at give barnet en tryg og harmonisk hverdag med faste rammer og kendte rutiner, at give barnet muligheder for at udfolde sig både fysisk og kreativt samt at lære barnet at tage hensyn og drage omsorg for andre. Jeg kan tilbyde jeres guldklumper nærvær, tryghed, ro, kærlighed og omsorg.

Jeg er udemenneske og ude børn er sunde børn. Utallige undersøgelser viser, at børn udvikler sig bedre fysisk, mentalt og socialt i naturen.

Jeg har deltaget i følgende kurser: Førstehjælp (genopfriskes hvert 2. år) Grundkursus for dagplejer,

Kompetenceudvikling, Præmature børn, Konflikthåndtering (0-5 årig) og Forældresamarbejde i dagplejen.

Jeg lærer tidligt børnene at være selvhjulpne med bla påklædning, spisesituationer samt toiletbesøg.

Jeg er gift med Lars og har 3 drenge. Vi bor centralt i Tistrup og vi har en lukket have, hvor der er plads til at lege og udforske. Jeg har været ansat som dagplejer i TIPPO siden maj 2016.

Du er altid velkommen til at komme på besøg og dermed få et indtryk af, hvem jeg er og hvordan dagligdagen forløber hos mig.


Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15 og fredag kl. 6.30-15.30